Epic Citadel

Epic Citadel voor Android

Prachtige demo laat zien tot wat je Android-toestel in staat is

Epic Citadel is een technologiedemo voor de populaire 3D engine Unreal. De gratis software toont waartoe je toestel in staat is, met een mooie tour langs een Middeleeuwse vesting. Tijdens de tour zie je de indrukwekkendste beelden ooit vertoond op...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Prachtige beelden
  • Sfeervol geluid

TEGEN

  • Lege wereld

Goed
7

Epic Citadel is een technologiedemo voor de populaire 3D engine Unreal. De gratis software toont waartoe je toestel in staat is, met een mooie tour langs een Middeleeuwse vesting. Tijdens de tour zie je de indrukwekkendste beelden ooit vertoond op apparaten met het besturingssysteem Android.

Epic Citadel is geen game: het is een voorproefje op de grafische motor die de makers toepassen in de komende RPG Project Sword (werknaam). Epic Games staat bekend vanwege haar Unreal reeks, die geldt als een grondlegger van het FPS-genre (First Person Shooter). Epic Citadel loopt op deze Unreal motor. De graphics in de engine zijn indrukwekkend en onder andere in staat om weerspiegelingen en mooie licht-effecten te tonen.

In Epic Citadel maak je een wandeling langs het kasteel, de huisjes eromheen en een legerkamp met tenten net buiten de vestingmuren. Eenmaal buiten verandert de muziek, hoor je het gekrijs van zeemeeuwen en is de grond geplaveid met blaadjes. De textures (de digitale borduursels op objecten) zijn ontzettend gedetailleerd, waardoor de wereld levensecht lijkt. Boven je cirkelen vogels, om je heen dwarrelen blaadjes in de wind. De atmosfeer in Epic Citadel is adembenemend, ondanks de leegte.

Epic Citadel biedt fun van tijdelijke aard en doet monden openvallen. De beelden zijn prachtig, het geluid uiterst sfeervol. Zelfs de spiegeling van de zon prikkelt de zintuigen en aanzichten in de verte nodigen uit voor een bezoekje. Tot we Project Sword écht mogen spelen is dit een heerlijke smaakmaker.

Meeste downloads Games voor android

Epic Citadel

Download

Epic Citadel 1.05

Beoordelingen about Epic Citadel

Promotie×